Her finder du de oftest stillede spørgsmål. Er der et spørgsmål, som du mangler svar på, er du velkommen til at udfylde vores kontaktformular på siden "Kontakt", og så vender vi tilbage hurtigst muligt med et svar. 

 

Hvor mange bjørne skal jeg spise om dagen? 

Voksne over 11 år:
Vi anbefaler, at du spiser to bjørne af den variant, du vælger.

Børn mellem 3 og 11 år:
Kids Multi og Omega 3: Her anbefaler vi to bjørne om dagen.
Immune og Calcium & D: Her anbefaler vi én bjørn om dagen.

 

Må jeg spise mere end én variant på samme tid? 

Ja, det må du godt. Under hvert produkt her på webshoppen finder du en oversigt over, hvordan produkterne kan kombineres.

Oversigten læses på følgende måde:

Vores produkter er delt op i to grupper – dem der kan kombineres med ét andet produkt fra samme gruppe og dem der kan kombineres med alle varianter.

Produkter der kun kan kombineres med ét andet produkt fra samme gruppe:

  • Hair & Nails
  • Tan & Glow
  • Anti Age
  • Adults Multivitamins
  • Kids Multivitamins
  • Calcium & D

På produktoversigten som du kan finde under hvert produkt her på webshoppen, er det markeret med en rød firkant med et hak i ud for de produkter, der kan kombineres. Det vil sige, at Adults Multivitamins kan kombineres med Hair & Nails eller Calcium & D.

Produkter der kan kombineres med alle produkter:

  • Omega 3
  • Immune 

Disse produkter kan kombineres med alle andre produkter. Det vil sige, at du kan tage Hair & Nails, Anti Age og Immune eller du kan også tage både Hair & Nails, Anti Age, Immune og Omega 3.

 

Hvilke produkter kan børn spise?

Vi anbefaler følgende produkter og dosis til børn mellem 3 og 11 år:
Kids Multi og Omega 3: Her anbefaler vi to bjørne om dagen.
Immune og Calcium & D: Her anbefaler vi én bjørn om dagen.

 

Hvordan skal man spise sine vitaminvingummier?

Vi anbefaler, at du altid spiser dine vitaminvingummier i forbindelse med et måltid, da flere af vores produkter indeholder fedtopløselige vitaminer, der skal opløses i fedt under fordøjelsen for at blive optaget bedst i kroppen. Nogen vælger at splitte dosen op, så de tager én om morgenen og én om aftenen, som også er en mulighed. Grunden til nogen vælger denne løsning er, at de ønsker at få mest muligt ud af de vandopløselige vitaminer, som kroppen udskiller ved store mængder.

 

Hvilke vitaminer kan man få for mange af?

Du skal være opmærksom på dit daglige indtag af de fedtopløselige vitaminer K, E, D og A, da de ophobes i kroppen, hvis du får for mange af dem. Du skal derfor være opmærksom på dette, hvis du kombinerer vores produkter med andre kosttilskud. Du kan bruge vores oversigt over, hvilke af vores produkter der kan kombineres. Oversigten finder du under hvert produkt her på webshoppen. Vil du vide mere om Fødevarestyrelsens vejledende anbefalinger for maksimalt indtag af vitaminer og mineraler kan du se dem her eller du kan finde det daglige referenceindtag her.

 

Må jeg spise VitaYummy vitaminer, når jeg er gravid eller ammer? 

Vi anbefaler, at man altid konsulterer egen læge eller sundhedsplejerske inden man tager kosttilskud, hvis man er gravid eller ammer.

 

Hvor kommer omega 3 fedtsyren fra i VitaYummy Omega 3?

Omega 3 fedtsyren i vores vitaminvingummier kommer fra alger og altså ikke fra fisk! Derfor er VitaYummy Omega 3 vegansk og velegnet til veganere og vegetarer.

 

Er VitaYummy vitaminer veganske? 

Ja, alle vores varianter er fri for gelatine og er derfor veganske. Vores produkter er samtidig fri for kunstige smags-, farve-, og sødestoffer.