Vitaminer & mineraler

Mette Bloch:
Tanker om motivation, dedikation og OL

Det er en sommer, der summer af OL, og de mange atleter som hver dag skal præstere deres absolutte bedste. Vores skønne ambassadør Mette Bloch kender om nogen de følelser, der er forbundet med det, og deler her sine tanker om motivation og dedikation.

Udgivet:5/8/2024

Læsetid:6 minutter

Instagram IconFacebook IconMail Icon

Kreatør

Mette Bloch

Mette Bloch

Foredragsholder og motivationsekspert

Følg Mette

Instagram IconFacebook Icon

Du har nok ikke kunne undgå at opdage, at der er OL i Paris. Det er noget jeg ser frem til, for jeg elsker at se de dedikerede atleter give den alt, hvad de har, og kulminere lige dér, hvor de skal levere deres bedste.

Men hvad er det de kan, som gør dem i stand til at klare presset og performe som supermænd- og kvinder?

Jo, det mest essentielle er et værktøj som er tilgængeligt for alle, nemlig dedikation. Vi kan alle lade os motivere, det ser du hvert år, når der er Tour de France, så ser du pludselig mange flere på cyklerne i stram lycra og dråbehjelm, når du går rundt udenfor.

En af forskellene på dem der hopper på cyklen lige dér, og ham eller hende der sidder i feltet til konkurrencen, er den dedikation der er bag. Dedikation skal tage over, når motivationen falder, for den VIL falde! Du kan ikke bare blive vaccineret med motivation, og så have den resten af dit liv. Hvis det kunne lade sig gøre, var vi alle kun på en enkelt slankekur, og så var det ligesom dét. Nej dedikation er der du skal finde, når du ikke er motiveret.

Da jeg dyrkede idræt på højt plan og skulle op tidligt om morgenen for at træne, selv når det var koldt og mørkt, så var jeg absolut ikke altid motiveret. Men så spurgte jeg mig selv: “Vil du ærgre dig til sommer, når du ligger klar til start til VM, hvis du ikke træner i dag?” Og svaret var altid “JA!” det vil jeg! - og så kom jeg af sted.

Så skal du tage bare én ting, og øve dig i den, så er det et godt sted at starte. Spørg dig selv hvorfor du træner, hvorfor du gerne vil passe på din krop, hvorfor du gerne vil spise godt, få gode vitaminer og hvad du ellers gør af gode ting for dig selv.

Jeg lover dig for, at det gør en verden til forskel. Pludselig handler det meget mere om at gøre noget godt for dig, end om at imponere andre, og her har du så samtidig svaret på, hvordan presset er til at udholde. DU skal kæmpe for at være god ved DIG, DU skal passe på dig, fordi DU er fantastisk, og fordi DU har fortjent succes.

Gør en lille smule allerede i dag og mærk, hvor skønt det føles!

Kreatør

Mette Bloch

Mette Bloch

Foredragsholder og motivationsekspert

Instagram IconFacebook Icon

Nyhedsbrev

Bliv en del af VitaYummy universet

Bliv en del af VitaYummy familien og få unik adgang til skønhedstips, konkurrencer, rabatter, giveaways og andre lækkerier ❤️

Ved at indtaste din email-adresse accepterer du behandling jf. vores Privatlivspolitik